Prognoză meteo 28 martie 2016 – în sfârșit, primăvară !

TEMPERATURI:

– Și pe parcursul nopții care urmează vom avea parte de temperaturi negative pe toată zona montană, cu valori de la –9, –10 grade chiar în masivele înalte ale Meridionalilor, spre –3, –4 grade în celelalte zone montane. Valori negative, de –1, –2 grade vom avea și pe nordul Moldovei. Transilvania, Dobrogea, centrul și sudul Moldovei, sud-estul Munteniei și Maramureșul se vor opri la valori de 1 –2 grade. Cele mai ridicate minime le vom avea pe Crișana, Banat, Oltenia, vestul, centrul și nordul Munteniei, cu temperaturi de 3-5 grade. Maximele zilei de mâine vor pleca de la 3-5 spre 6 grade în zonele montane, 8 – 10 grade în Transilvania și vor ajunge la 12 – 14 grade în restul regiunilor.

image

image

NEBULOZITATE:

– Norii care vor fi mâine prezenți pe cerul României vor fi mai ales nori decorativi. Spre seară, norii joși vor cuprinde zona Banatului.

image

CEAȚĂ:

– Puțină ceață și pe termen foarte scurt vom avea mai ales în zonele joase din Muntenia, dar și pe zona Meridionalilor, aici urmând să putem avea parte și de o reducere a vizibilității sub 200 sau 50 de metri.

image

PRECIPITAȚII:

– Pe parcursul zilei de mâine am mai putea avea parte de niște ploi slabe, prin nordul Orientalilor, Maramureș și nordul Munteniei.

image

VÂNT:

– Vom avea parte de o zi în are vântul nu va pune nicio problemă, doar spre seară posibil ca adierile să fie mai susținute mai ales pe zona Dobrogei.

image 

CONCLUZII:

– Urmează o zi plăcută din toate punctele de vedere, o zi cu puține ploi și care practic ne anunță sosirea primăverii în adevăratul sens al cuvântului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s