Prognoză meteo 13 septembrie – adio vreme de toamnă, să fie soare !

TEMPERATURI:

– minimele  vor avea valori de la 7 – 9 grade în zonele montane, 11- 13 grade în Moldova, 11 grade în Transilvania și zona Subcarpaților, 14 – 16 grade în Oltenia și Muntenia, respectiv 16 grade în Banat și chiar 18 grade pe litoral. Temperaturile maxime, în creștere, vor avea valori  de la 19 – 20 de grade în zonele montane, la 22 – 23 de grade pe arii extinse din Muntenia, Moldova, Transilvania, Maramureș, urmând ca valorile cele mai ridicate să fie de 25 – 26de grade în sudul extrem, sudul Moldovei și Dobrogea. În vestul extrem putem avea și valori de 27 – 28 de grade.

image

image

PRECIPITAȚII:

–  unele modele meteo dau precipitațiile ca fiind absente mâine din peisajul țării noastre. Iar acesta pare a fi scenariul pentru toată săptămâna care urmează. Doar WRF face notă discordantă și anunță ceva precipitații pe nordul țării pentru mâine.

image

image 

VÂNT:

– la începutul nopții,vântul va mai avea unele intensificări în sud estul țării, dar în scădere ca intensitate, cu viteze de până la 20 – 30 km/h. Pe parcursul zilei, intensificări vor apărea și pe nordul țării, dar, izolat, și în sudul țării.

image

ȘANSE NINSORI:

– unele modele meteo dau ceva șansă de ninsori, mâine, pentru Franța, Danemarca, sudul Marii Britanii, Elveția, Irlanda, Sardinia, Austria, Germania, Finlanda, Chiar dacă vor fi poate doar fulguieli, e semn că iarnă bate la ușă.

image

CONCLUZII:

-ziua de mâine aduce o ameliorare din toate punctele de vedere, iar în unele zone temperaturile vor fi chiar mai mari decât mediile perioadei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s